open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 229/2955/24

Провадження № 1-кп/229/1340/2024

УХВАЛА

про призначення підготовчого судового засідання

29 квітня 2024 р. м. Дружківка, Донецької області

Суддя Дружківського міського суду Донецької області ОСОБА_1 , ознайомившись з обвинувальним актом за матеріалами кримінального провадження, що зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань № 62024050030000080 від 01 квітня 2024 року за обвинуваченням

ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м.Костянтинівка Донецької області, громадянина України, неодруженого, з середньо-спеціальною освітою, раніше не судимого, військовослужбовця військової служби за призовом під час мобілізації, стрілець ІНФОРМАЦІЯ_2 військової частини НОМЕР_1 , солдата, зареєстрованого та фактично мешкаючого за адресою: АДРЕСА_1 ,

у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 407 КК України,

В С Т А Н О В И В:

24 квітня 2024 року в провадження судді Дружківського міського суду Донецької області ОСОБА_1 надійшов обвинувальний акт і реєстр матеріалів досудового розслідування за матеріалами кримінального провадження, що зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань № 62024050030000080 від 01 квітня 2024 року, у відношенні ОСОБА_2 за ч. 5 ст. 407 КК України.

Обвинувальний акт підписано та затверджено прокурором Маріупольської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони ОСОБА_3 , що відповідає п.15 ч.1 ст. 3 КПК України щодо визначення терміну прокурор у кримінальному провадженні.

Підстав, які б перешкоджали призначенню підготовчого судового засідання не вбачається.

Згідно з ч. 1 ст. 31 КПК України кримінальне провадження в суді першої інстанції здійснюється професійним суддею одноособово, крім випадків, передбачених частинами другою, третьою та дев`ятою цієї статті.

Відповідно до ст.314 КПК України, після отримання обвинувального акту, клопотання про застосування примусових заходів медичного або виховного характеру або клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності суд не пізніше п`яти днів з дня його надходження призначає підготовче судове засідання, в яке викликає учасників судового провадження.

Вважаю за необхідне призначити у даному кримінальному провадженні підготовче судове засідання, в яке викликати учасників судового провадження.

Відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 336 КПК України судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження), у разі необхідності вжиття таких заходів для забезпечення оперативності судового провадження.

Згідно з ч. 2 ст. 336 КПК України суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження.

З огляду на вищевикладене, з метою забезпечення розгляду кримінального провадження у строки визначені КПК України є підстави для постановлення ухвали про участь учасників судового провадження у судовому засіданні в режимі відеоконференції за допомогою власних технічних засобів із використанням сервісу ВКЗ.

На підставі викладеного, керуючись ст. 314 КПК України, суддя

У Х В А Л И В:

Підготовче судове засідання за матеріалами кримінального провадження за обвинуваченням ОСОБА_2 за ч. 5 ст. 407 КК України призначити в приміщенні Дружківського міського суду Донецької області ( 84205, Донецька область, м. Дружківка, вул. В.Пилипенка, буд. 45) на 13 годину 00 хвилин 17 травня 2024 року в режимі відеоконференції (дистанційне судове провадження) за допомогою власних технічних засобів із використанням сервісу ВКЗ.

В підготовче судове засідання викликати прокурора, захисника, обвинуваченого.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 118666011
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку